Μπορεί το fax να θεωρείται πλέον ένας ξεπερασμένος τρόπος επικοινωνίας, ωστόσο ακόμη και σήμερα υπάρχουν υπηρεσίες που βασίζονται στην εν λόγω μέθοδο. Σήμερα, δεν χρειάζεσαι fax για να στείλεις ένα fax ή να μεταβείς σε κάποιο ΚΕΠ ή υπηρεσία που έχει για να στείλεις τα χαρτιά σου. Μπορείς να το κάνεις μέσα από το Gmail.

fax gmail

Έχοντας ανοιχτό το Gmail account σου σε desktop πιέζεις το πλήκτρο + στη δεξιά sidebar και βρίσκεις μια εφαρμογή από το Google Workspace Marketplace. Στη προκειμένη περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε το FAX.PLUS καθώς είναι μια από αυτές που χρησιμοποιούνται ευρέως.

Πιέζεις το πλήκτρο της εγκατάστασης και αφού δώσεις τις απαραίτητες άδειες πρόσβασης στο λογαριασμό σου, η εφαρμογή θα προστεθεί στη sidebar. Για να στείλεις ένα fax πιέζεις πάνω στην εφαρμογή και συμπληρώνεις τον αριθμό του παραλήπτη με το +30 μπροστά.

Mόλις πιέσεις στο New Fax θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου ο αριθμός του fax θα έχει προστεθεί σαν email διεύθυνση. Επισύναψε τα έγγραφα που θέλεις και πιέζεις send. Αν η αποστολή ήταν επιτυχής, θα λάβεις ένα email που θα σε ενημερώνει για αυτό. Μπορεί να χρειαστούν ως και πέντε λεπτά για να έρθει το email.

Το FAX.PLUS είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες fax που χρησιμοποιούνται με το Gmail για την αποστολή ενός fax. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι ότι σου επιτρέπει να στείλεις ως και 10 σελίδες εντελώς δωρεάν. Αν και με ένα τάλιρο σου επιτρέπει να στέλνεις 100 σελίδες το μήνα.

Σου προτείνουμε να επικοινωνήσεις με την υπηρεσία ή οργανισμό και να βεβαιωθείς ότι παρέλαβαν το fax σου. Δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε εμείς, γιατί αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να στείλουμε ένα fax.

Χρειάζεται το Android antivirus τελικά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.