Η Faraday Future, μετά τα χθεσινά leaks, παρουσίασε επιτέλους το πρότυπο αυτοκίνητο της στην CES 2016!

To όνομα αυτού FFZero1, με ιπποδύναμη ίση με 1000 άλογα, μια και μοναδική θέση και προοπτικές που ενθουσιάζουν κάθε φαν των γρήγορων αμαξιών!

ffzero1 faraday future

Το πρότυπο αυτοκίνητο φέρει οροφή από γυαλί, λευκό εσωτερικό, ενώ οι εξωτερικές του λεπτομέρειες θυμίζουν περισσότερο το αυτοκίνητο κάποιου σούπερ-ήρωα,παρά κάτι που θα βλέπαμε στον δρόμο…


This slideshow requires JavaScript.


Ο δημιουργός του, Richard Kim, συμβουλεύτηκε τη NASA για ότι έχει να κάνει με την θέση του οδηγού, ενώ ενσωμάτωσε και ένα έξυπνο κινητό στο τιμόνι, καθώς και ειδικό σύστημα που παρέχει στο κράνος του οδηγού αέρα και οξυγόνο.

Αυτό που υπόσχεται η εταιρεία είναι αμάξια τελείως ξεχωριστά, αμάξια που δεν θα έχουμε ξαναδεί. Ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες χτίζουν το αμάξωμα με ορισμένες προϋποθέσεις και σε συγκεκριμένη γραμμή, η Faraday Future θα δημιουργεί με Variable Platform Architecture, δηλαδή τα αμάξια θα μπορούν να προσαρμόζονται και να μεταβάλλονται ανάλογα με το όραμα του δημιουργού.

Ταυτόχρονα, ακούγεται πολύ έντονα πως θα υπάρχει ενσωμάτωση σύνδεσης στο ίντερνετ και πολλοί αισθητήρες, ώστε τα μοντέλα της εταιρείας να είναι όσο το δυνατό πιο αυτόνομα.

Το εργοστάσιο της Faraday Future (FF) είναι ήδη στα χαρτιά και θα βρίσκεται στη Nevada, ενώ ανακοινώθηκε πως το όλο εγχείρημα υποστηρίζει η LeTV, ο γνωστός κινεζικός κολοσσός των media.

Με εργαζόμενους που προήλθαν από παντοδύναμες εταιρείες του χώρου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως η FF έχει να δείξει (αλλά και να αποδείξει) πολλά!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ