Είσαι fan του Fallout; Αν ναι, πιθανώς θα ξέρεις ήδη ότι η Bethesda ανέβηκε σήμερα στη σκηνή της E3 2015 και μας έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το Fallout 4, το οποίο είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους. Η εταιρεία όμως μαζί με το Gameplay βίντεο, την ημερομηνία κυκλοφορίας και την PIP-BOY Edition του παιχνιδιού, ανακοίνωσε επίσης και το Fallout Shelter, για mobile συσκευές.

fallout-shelter

Η Bethesda ασχολείται με το Fallout Shelter από το 2007, όπου είχε πει πως το εν λόγο παιχνίδι “θα είναι τέλειο σε μια οθόνη αφής και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο οπουδήποτε αλλού”. Και όχι, αυτός δεν είναι ένας τυπικός τίτλος Fallout, γεμάτος δράση, πυροβολισμούς και έντονη σενάρια, αλλά θα λέγαμε πως μοιάζει με μια πιο cool έκδοση του The Sims.

Διαβάστε περισσότερα στο Hardgamer.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG G4: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στη αφή
Επόμενο άρθροMoto X 2015: Εμφανίστηκε σε φωτογραφία στο Twitter!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ