Οι δημιουργοί mods και custom content πάντα ξεκινούν τη δουλεία από την πρώτη στιγμή που κάποιο παιχνίδι βγει στην κυκλοφορία! Έτσι έγινε και με το Fallout 4…

Αρχικά είδαμε mods που επηρέαζαν τα γραφικά και τις υφές των αντικειμένων, αλλά σίγουρα δεν θα αργούσαμε να δούμε και τα πιο περίεργα και πιπεράτα mods! Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα, για όσους αρέσκονται στην βελτίωση της υπόθεσης ενός παιχνιδιού… κάνοντας ταυτόχρονα το παιχνίδι πιο… ενήλικο!!!

Προσοχή, ακολουθούν εικόνες Not Safe For Work!

Τα συγκεκριμένα mods μπορείτε να τα βρείτε είτε μέσω sites που φιλοξενούν custom content, είτε μια μια βόλτα στο DeviantArt, γνωστό προορισμό φίλων της τέχνης… αλλά και ανθρώπων με πιο… σκοτεινές διαθέσεις!

Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η αποτρίχωση παίζει κύριο ρόλο στην καθημερινότητα των γυναικών του Fallout 4! Μα που βρίσκουν τόσα ξυραφάκια σε αυτό το post-apocalptic τοπίο;

Πέρα από την άκομψη πλάκα, τα mods είναι εδώ για να μείνουν… εσείς μην μείνετε πίσω! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξετε και εσείς οι ίδιοι τα δικά σας mods άλλωστε, ώστε τα παιχνίδια σας να είναι πάντα ενδιαφέροντα και εξατομικευμένα! Μάλιστα, εμείς ως Techmaniacs πρόκειται να σας δείξουμε πως να κατασκευάζετε μόνοι σας τα Mods σας σε μελλοντικά άρθρα!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.