Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν αναφορές που λένε ότι το WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει παλιά iPhone και Android smartphones. Μάλιστα λένε ότι η υποστήριξη των παλιών συσκευών θα σταματήσει την 1 Ιανουαρίου του 2021. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.

Η πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών για τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το WABetaInfo. Ότι leak έχουμε μέχρι σήμερα προέρχεται από αυτά και ήταν πάντα 100% ακριβές. Το WABetaInfo λοιπόν απάντησε στα δημοσιεύματα – που αρχικά έλεγαν μόνο για τα iPhone – και είπε ότι πρόκειται για fake news και ότι το app δε θα διακόψει την υποστήριξη παλιών τηλεφώνων.

Επιπλέον, το WhatsApp δεν έχει ανακοινώσει οποιαδήποτε αλλαγή για τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζει. Αυτή τη στιγμή η σελίδα της εφαρμογής λέει ότι τρέχει κανονικά σε Android 4.0.3 ή νεότερο, iOS 9 ή νεότερο, και επιλεγμένα τηλέφωνο με KaiOS 2.5.1 ή νεότερο.

Άρα, δεν υπάρχει λόγος να αγνώνεσαι. Το WhatsApp θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά στο τηλέφωνο σου, αρκεί να μην είναι αρχαίο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.