Ο χρήστης orcuseris στο Reddit δημοσίευσε μια λίστα ιστοσελίδων που διαθέτουν μη επίσημα apks για το Youtube Revanced. Το Youtube Revanced όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν συνεχίζει την πορεία του Youtube Vanced, ωστόσο στη περίπτωσή του καλείσαι να δημιουργήσεις εσύ τα apks.

Πολλές ιστοσελίδες, έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευθούν το γεγονός αυτό, ανεβάζοντας ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για το κατέβασμα τέτοιων apks. Άλλες για να βγάλουν κέρδη από τις διαφημίσεις, όταν τα επισκέπτεσαι για να κατεβάσεις, ενώ άλλες ακόμη χειρότερα διαθέτουν πειραγμένα apks με κακόβουλο λογισμικό.

Επειδή δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος τι περιλαμβάνουν αυτά τα apks, πρέπει να απέχεις από το να επισκέπτεσαι και ακόμη περισσότερο να κατεβάζεις από αυτά τα apks του Youtube Revanced. Η μόνη επίσημη ιστοσελίδα του project είναι το revanced.app το οποίο αν το επισκεφθείς σε έναν browser ανακατευθύνει στη σελίδα του github.

Φυσικά, η λίστα δεν μπορεί να είναι πλήρης σε καμιά περίπτωση. Ωστόσο, οτιδήποτε πέρα από το revanced.app και το XDA developers δεν θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε.

Όποιος δεν θέλει να μπλέξει με δημιουργία apks μπορεί να τα βρει στο XDA Developers στο εξαιρετικό θέμα που διατηρεί ο Retrial εδώ.

youtube revanced

List of fake revanced sites/ download sites
by u/orcuseris in revancedapp

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νομίζω πως έχει χαθεί πλέον η μπάλα με αυτό το πρότζεκτ. Αυτός ο τύπος εκεί στο xda, έχει ανεβάσει δεκαπέντε χιλιάδες διαφορετικές παραλλαγές του προγράμματος και δε μπορείς να καταλάβεις τελικά ποια απ’ αυτές χρειάζεσαι, απλά για να έχεις YouTube και YouTube music. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξει ένας άνθρωπος δύο απλά αρχεία εγκατάστασης, να μη χρειάζεται να ψάχνεται ο κόσμος εκατό ώρες στα χιλιάδες ποστς αυτού του φόρουμ; YouTube Vanced, YouTube Vanced extended, YouTube Vanced extended super αμόλυβδη 150 οκτανίων, YouTube Vanced με σως και μουστάρδα χωρίς πατάτες….. Κάπου ώπα δηλαδή…

 2. Σιγα μην μπλεξει ο κοσμος να διαβαζει forums, 70 σελιδες απο απαντησεις εχει εκει μεσα δεν ξες τι ειναι ανανεωμενο, τι οχι, ποιος ειναι developer, ποιος δεν ειναι, χτισε λεει το δικο σου apk και πιασε τον παπα απο τα φρυδια. Αν δεν κανουν τη διαδικασια ευκολη και κατανοητη για τον καθε χρήστη δεν θα σταματησουν να βγαινουν σελιδες με apks.

 3. Από το xda oi οδηγίες:

  https://forum.xda-developers.com/t/app-8-0-guides-revanced-revanced-extended.4523967/

  ‍Build & Installation Guides

  ReVanced Manager Method [Recommended for Casual users]

  Check this guide [Sort By New] with images to help you better understanding the process. [Sort by New]

  Install ReVanced

  Spoiler: Non Root Users
  Remove anything related to Vanced MicroG/Vanced/ReVanced if you previously had it installed.
  Optional If you have installed Official Stock YouTube app: Uninstall it if possible or Go to your Settings > Apps > Find YouTube and Select it > Choose Disable > Click Storage > Clear Cache/Data > Uninstall Updates.
  Download Vanced microG (latest version) + ReVanced Manager (latest version) [ONLY Arm64 devices] + Recommended Official YouTube Version 18.16.37 (Android 8.0+) [Note: Do NOT download BUNDLE version].
  Install Vanced microG + ReVanced Manager. (Do NOT install youtube.apk you previously downloaded)
  Open ReVanced Manager and Check if your device is compatible with ReVanced Manager here. [Sort By New]. If it’s compatible proceeded.
  Go to Settings at the bottom right > Scroll down a bit > Click and enable the Experimental Patches support (Not the Universal).
  Go to the Patcher Tab and Choose the section “Select an application”.
  Click the “Storage” icon on the bottom right corner and select the .apk of Official YouTube which you previously downloaded.
  Select the “Recommended patches” box at top left and Patch. [Recommended to deselect Debug patch as it may lead to performance degradation]
  The process will start, wait to finish.
  Optional if you want to export the patched .apk (app) you made, after finish the patching and before you install it, press the 3-dots menu in the top right corner and export it.
  Press Install and done!
  While you installing the app and when you first open the app, you MAY get a warn from play store. Press ignore and then press -do not send-. It’s safe don’t worry about what play store says.

 4. Καλησπέρα,

  Είμαι αυτός ο τύπος ο Retrial από το XDA που έχει ανεβάσει 15 χιλιάδες εκδόσεις όπως λέει και ένας φίλος εδώ και επειδή διαβάζω διάφορα comments χωρίς να κατανοούν πολλοί πως έχουν τα πράγματα είπα να απαντήσω.

  Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το ReVanced Project δεν είναι YouTube εφαρμογή, είναι εργαλείο-patcher και δεν προορίζεται μόνο για το YouTube αν και από αυτό ξεκίνησε. Η κύρια ομάδα του ReVanced έχει φτιάξει το ReVanced Manager και τα patches για διάφορα apps, τίποτα άλλο. Εσύ σαν χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το εργαλείο που σου προσφέρουν για να φτιάξεις μόνος σου το app που θες εσύ με τα patches που θες εσύ. Η ReVanced ομάδα δεν θα προσφερεί ΠΟΤΕ έτοιμα τα .apks για να μην φάει DMCA takedown από την Google όπως το Vanced.

  Εγώ το μόνο που έχω κάνει είναι να δημιουργήσω ένα thread στο XDA και στο Insomnia.gr με οδηγούς για να τα φτιάξετε μόνοι σας και να βρείτε ότι πληροφορία θέλετε για το ReVanced. Επίσης έχω κοινοποιήσει τα .apks που έχω φτιάξει εγώ για να μην μπαίνουν στον κόπο μερικοί φίλοι εδώ που βαριούνται να διαβάσουν την πρώτη σελίδα στο XDA Forum. Όλα βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη σελίδα στο XDA δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς 75 pages οπότε δεν ξέρω γιατί αυτή η παράνοια. Απλά αφιερώστε 5 λεπτά το πολύ να διαβάσετε το πρώτο post στο XDA.
  Επίσης τα attachments με τα .zip στο XDA δεν μπορώ να τα οργανώσω καλύτερα, αλλά τα .apks τα ανεβάζω και στο Android File Host που είναι πιο οργανωμένα. Οπότε κάνω x2 φορες upload τα ίδια!
  Πρόσφατα άρχισα να δίνω περισσότερα .apks πέρα από το YT, πχ. όπως το ReVanced Reddit γιατί το Reddit ανακοίνωσε αλλαγές στο API του και μάλλον τα third-party clients θα σταματήσουν να δουλεύουν όπως με την αλλαγή που έκανε ο Musk στο Twitter και μερικοί θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν την stock εφαρμογή οπότε την patchαρα για να κόβει τα ads, γιαυτό και βλέπετε περισσότερα .apk.

  Τώρα για τα official/unofficial και ιστορίες: Το μόνο OFFICIAL apk είναι το ReVanced Manager από το github για να το φτιάξετε μόνοι σας. Όλα τα άλλα δεν είναι ούτε official ούτε unofficial, είναι απλά του κάθε χρήστη. Το θέμα είναι όταν διάφορα site δημιουργούνται και το παίζουν “Official” ενώ δεν είναι, όπως το revanced io, revanced net και άλλα τόσα και κερδίζουν λέφτα μέσω διαφημίσεων ή και με malware στα .apk που προσφέρουν. Η διαφορά στο XDA είναι, ότι δεν είναι δικό μου το site/forum, ότι το forum είναι το πιο popular για custom mod android stuff, ότι εγώ ελέγχομαι από σοβαρούς Moderator και δεν το έπαιξα ποτέ Official και δεν κερδίζω λεφτά ούτε δέχομαι donations. Επίσης είμαι χρόνια Recognized Contributor/Translator στο XDA και δεν τον κερδίζει κανείς έτσι απλά τον τίτλο.

  Για ότι πρόβλημα/απορία έχετε μπορείτε να σχολιάσετε ή να μου στείλετε pm στο XDA thread: https://forum.xda-developers.com/t/app-8-0-guides-revanced-revanced-extended.4523967/ ή στο ελληνικό Insomnia: https://www.insomnia.gr/forums/topic/803133-app80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF-revanced-revanced-extended/

 5. Retrial
  Πρέπει να έχεις Android 8 για να το κάνεις μόνος σου.
  Μήπως θα μπορούσες να κάνεις μια εφαρμογή για αυτούς που έχουν Android 7;
  Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.