Οριστικό τέλος βάζει το Facebook  στη λήψη ειδοποιήσεων σύνδεσης μέσω Messenger ή SMS σύμφωνα με σχετική ειδοποίηση που είδαμε στον λογαριασμό μας στην υπηρεσία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις γνωστές ειδοποιήσεις που στέλνει το Facebook όταν παρατηρήσει μια νέα σύνδεση από συσκευή που δεν υποστηρίζεται.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία θα απενεργοποιήσει τη λήψη ειδοποιήσεων σύνδεσης μέσω Messenger ή SMS και θα ενεργοποιήσει αυτόματα τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή.

Πώς μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις στο Facebook;

Μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Facebook, λαμβάνοντας ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στον λογαριασμό σας από συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης που δεν αναγνωρίζουμε. Οι ειδοποιήσεις αυτές σας ενημερώνουν ποια συσκευή προσπάθησε να συνδεθεί στον λογαριασμό σας και πού βρίσκεται.
Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις:
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις ασφάλειας και σύνδεσης
  • Προχωρήστε προς τα κάτω στη ρύθμιση Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις και πατήστε Επεξεργασία
  • Επιλέξτε πού θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις, για παράδειγμα στον λογαριασμό email ή με ειδοποίηση στο Facebook από μια αναγνωρισμένη συσκευή
  • Πατήστε Αποθήκευση αλλαγών
Αφού αρχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις:
  • Σε περίπτωση που λάβετε ειδοποίηση σύνδεσης και αναγνωρίζετε τη σχετική δραστηριότητα, μπορείτε να μας ενημερώσετε, πατώντας Εγώ ήμουν.
  • Αν δεν αναγνωρίζετε τη δραστηριότητα, πατήστε Δεν ήμουν εγώ και θα σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια συσκευή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης στη λίστα αξιόπιστων προγραμμάτων περιήγησης ή αναγνωρισμένων συσκευών. Έτσι, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή που χρησιμοποιείτε συνήθως για να συνδεθείτε στο Facebook. Αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή (για παράδειγμα σε βιβλιοθήκη ή καφετέρια), μην διαλέξετε αυτή την επιλογή.
  • Μπορείτε να βρείτε μία λίστα με τις πρόσφατες συσκευές που έχουν συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Facebook στις Ρυθμίσεις ασφάλειας και σύνδεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.