Το Facebook κάνει πολύ ευκολότερη τη διαδικασία διαχείρισης του δημοσίου προφίλ σου σήμερα. Στο Twitter ανακοίνωσε τις εξής αλλαγές: Σήμερα, κάνουμε πολύ πιο εύκολο για όλους τους χρήστες να διαχειριστούν τις πληροφορίες που είναι ορατές στο Facebook με δυο updates: Πρώτον, επαναφέρουμε το View as Public feature και προσθέτουμε ένα πλήκτρο επεξεργασίας δημόσιων λεπτομερειών απευθείας στα προφίλ.

Το Facebook είχε απενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό πέρυσι ως απάντηση σε ένα πρόβλημα ασφαλείας που επέτρεπε τους επιτιθέμενους να υποκλέψουν access tokens σε σχεδόν 50 εκατομμύρια λογαριασμούς χρηστών. Η συγκεκριμένη ευπάθεια, συνδεόταν με το χαρακτηριστικό View As Public, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δουν πως φαίνεται το προφίλ τους δημόσια. Η εταιρεία προέβη στο reset των tokens για πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες και απενεργοποίησε όλα τα features αυτά.

Σήμερα, το Facebook διευκρινίζει: Έχουμε ολοκληρώσει τις έρευνές μας και ενεργοποιούμε ξανά το συγκεκριμένο feature που επιτρέπει στους ανθρώπους να δουν πως το προφίλ τους φαίνεται σε άλλους χρήστες, με τους οποίους δεν είναι φίλοι στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.