Η Meta ετοιμάζεται να κατεβάσει το facebook Messenger app από το Apple Watch. Αρχής γενομένης από την 1η Ιουνίου, οι χρήστες του Apple Watch δεν θα μπορέσουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα με τη χρήση της εφαρμογής.

Η ίδια η Meta με σχετική ειδοποίηση, ενημέρωνε τους χρήστες ότι μετά τις 31 Μάϊου, το Messenger δεν θα είναι διαθέσιμο σαν ένα Apple Watch app αν και θα μπορείς να λάβεις ειδοποιήσεις του Messenger στο ρολόι.

Εκπρόσωπος του Facebook επιβεβαίωσε τις αλλαγές, τονίζοντας ότι αυτοί που θέλουν να στείλουν και να λάβουν μηνύματα με τη χρήση του Facebook Messenger μπορούν και πάλι να το κάνουν μέσω του iPhone app, του desktop ή από την ιστοσελίδα. Όσον αφορά το λόγο μιας τέτοιας αλλαγής, προφανώς το γεγονός ότι οι χρήστες ξόδευαν λιγότερο χρόνο στο iOS Facebook Messenger app, άρα μικρότερη προβολή διαφημίσεων για το Facebook.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.