Η Meta ανακοινώνει επίσημα σήμερα τα νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν πιο εύκολη την εναλλαγή μεταξύ του Facebook και του Instagram.

Αρχικά, το Facebook εισάγει ένα ολοκαίνουργιο interface εναλλαγής μεταξύ instagram και Facebook που θα βοηθήσει σημαντικά την εμπειρία. Η μόνη προυπόθεση να έχουν προστεθεί τα προφίλ στο Accounts Center.  Παράλληλα, θα εμφανίζονται και οι ειδοποιήσεις που έχεις για να μην χάσεις τίποτα. Έρχεται σε iOS, Android και στο web σύντομα σε παγκόσμιο επίπεδο.

εναλλαγή μεταξύ Facebook και Instagram

Παράλληλα, η Meta εισάγει μια νέα σελίδα δημιουργίας λογαριασμού και σύνδεσης που θα επιτρέψει στον κόσμο να συνδέεται πιο εύκολα και να δημιουργήσει λογαριασμούς μεταξύ Facebook και Instagram.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Facebook ή Instagram και έπειτα να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσουν άλλους. Και άνθρωποι που έχουν τόσο έναν facebook λογαριασμό ή έναν Instagram θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα στιχεία από το ένα app για να συνδεθούν στον άλλον, αρκεί να είναι στο ίδιο Accounts Center.

Φυσικά, η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο. Αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει το 2fa στον λογαριασμό Facebook, δεν μπορεί μια μη αναγνωρισμένη συσκευή να συνδεθεί στο Facebook με τον λογαριασμό Instagram. Επιπλέον, θα λαμβάνεις ειδοποίηση  όταν ένας νέος λογαριασμός δημιουργείται με έναν ήδη υπάρχον λογαριασμό, ή όταν ένας λογαριασμός προστίθεται στο Accounts Center.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.