Η Meta ήδη αυτή τη στιγμή έχει στη κατοχή της το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, ωστόσο φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει να εισέλθει στο χώρο των app stores. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Verge σημειώνει ότι η Meta εργάζεται πάνω στα σχέδιά της να επιτρέψει στην Ευρωπαική Ένωση το κατέβασμα Android εφαρμογών μέσω διαφημίσεων.

Η Meta εδώ εκμεταλλεύεται τη συγκεκριμένη νομοθεσία της ΕΕ που εξαναγκάζει την Apple και την Google να επιτρέψουν app stores τρίτων στις πλατφόρμες τους. Η Meta επισημαίνει ότι οι developers που έχουν τις εφαρμογές τους στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα βλέπουνε υψηλότερα conversion rates για τις διαφημίσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Meta δεν θα λαμβάνει προμήθεια από τις αγορές εντός εφαρμογών. Μένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα υλοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.