Τα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν pill-shaped punch hole στο επάνω μέρος της οθόνης, με το notch να απομακρύνεται, σύμφωνα με tweets που κοινοποίησε ο χρήστης @dylandkt, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή για φήμες που σχετίζονται με την Apple. Για να γίνει αυτό δυνατό, ο χρήστης λέει ότι, το υλικό Face ID θα μετακινηθεί κάτω από την οθόνη.

Έχουν κυκλοφορήσει πολλές αναφορές ότι τα 14 Pro δεν θα έχουν notch, από πηγές όπως ο αναλυτής Ming-Chi Kuo και ο δημοσιογράφος του Bloomberg Mark Gurman, αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την πιθανότητα χρήσης pill-shaped punch hole στο επάνω μέρος της οθόνης – αντί για μονό κυκλικό punch hole, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.

Αναφορές για το Face ID κυκλοφορούν επίσης εδώ και καιρό, από πηγές όπως ο σύμβουλο της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με την οθόνη σχεδόν οποιοδήποτε μελλοντικού τηλεφώνου και όχι μόνο. Σε ένα tweet, ο @dylandkt είπε ότι έχει λάβει επιβεβαίωση ότι η αξιοπιστία του Face ID δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από την τοποθέτηση κάτω από την οθόνη.

Η Apple φημολογείται ότι σχεδιάζει ένα iPhone 14 Pro 6.1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6.7 ιντσών για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, που όπως είπαμε θα έχουν punch hole. Η σειρά αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει ένα iPhone 14 6.1 ιντσών και ένα iPhone 14 Max 6.7 ιντσών, και από τώρα φαίνεται ότι αυτά τα μοντέλα θα διατηρήσουν το notch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.