Η Google επεκτείνει πλέον τη διαθεσιμότητα του Nearby Share για τα Windows PCs σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, το Nearby Share επιτρέπει στους χρήστες του Android να ανταλλάξουν αρχεία με το PC μέσω των native menus που έχει το λειτουργικό σύστημα στο κινητό τους τηλέφωνο.

nearby share

Το Nearby Share βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta φάση και σου επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά αρχείων φωτογραφιών, video, εγγράφων αλλά και αρχείων ήχου όπως και ολόκληρους φακέλους μεταξύ της Android συσκευής σου και ενός Windows PC.

Θα χρειαστείς ένα PC Windows το οποίο να τρέχει τουλάχιστον Windows 10 και άνω. Μπορείς να κατεβάσεις το Nearby Share από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόνο εύκολη δεν είναι η ανταλλαγή αρχείων. Το πρόγραμμα δεν δουλεύει με mobile data αν λοιπόν ο υπολογιστής σου όπως ο δικός μου παίρνει internet από τηλέφωνο με mobile data (απεριόριστα) το πρόγραμμα είναι άχρηστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.