Έχω ξεχάσει πόσες φορές άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Google Pixel 4a. Πρόσφατα ο Jon Prosser επιβεβαίωσε ότι τελικά η εταιρεία θα το παρουσιάσει στις 3 Αυγούστου.

Τώρα, η μαμά Google δημοσίευσε το πιο περίεργο και έξυπνο teaser που έχουμε δει ποτέ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας υπάρχει μία νέα σελίδα στην οποίο βλέπουμε τη σιλουέτα ενός smartphone και μερικά γκρίζα κουτιά.

Αν κλικάρεις τα κουτιά, αυτά αλλάζουν χρώμα. Μόλις ρυθμίσεις τα χρώματα να αντιστοιχούν με αυτά από το λογότυπο της εταιρείας – μπλε/κόκκινο/κίτρινο/μπλε/πράσινο/κόκκινο – τότε εμφανίζεται η φράση “Just What You’ve Been Waiting For Phone” και η ημερομηνία “Aug. 3”. Άρα, όντως η παρουσίαση του Google Pixel 4a θα γίνει στις 3 Αυγούστου, τώρα αν θα είναι το τηλέφωνο που περιμέναμε θα δείξει.

Πέρα από την εικόνα, υπάρχει και ένα τύπου Lorem Ipsum κείμενο που μέσα κρύβει μερικά στοιχεία για το Google Pixel 4a, όπως ότι θα έχει Night Sight low-light, bokeh, και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.