Τον Μάρτιο που μας πέρασε, η Samsung παρουσίασε το νέο της επεξεργαστή για mobile συσκευές, τον Exynos 8895. Ήταν μια απάντηση στον Snapdragon 835 της Qualcomm που ήταν το πρώτο chipset που υποστήριζε ταχύτητες 1Gbps.

Τώρα η Samsung βελτίωσε το μόντεμ του 8895 και έτσι θα έρθει τελικά με τεχνολογία Cat.18 6CA για ταχύτητες downlink έως και 1,2Gbps!

Η εταιρεία δήλωσε ότι συνεργάστηκε στενά με την Anritsu, έναν ιαπωνικό προμηθευτή οργάνων μέτρησης τηλεπικοινωνιών, για να επιτύχει αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό είναι 20% βελτίωση στις ταχύτητες λήψης που θεωρητικά θα σας επιτρέψουν να κατεβάσετε μια ταινία HD σε 10 δευτερόλεπτα.

Η τεχνολογίας CA (Carrier aggregation) συνδυάζει έναν δεδομένο αριθμό παρόχων κινητής τηλεφωνίας με διαφορετικά bandwidths, βελτιώνοντας τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και την απόδοση του δικτύου. Με την αύξηση της δυνατότητας αυτής, το νέο μόντεμ της Samsung, όχι μονό θα προσφέρει πιο γρήγορες ταχύτητες αλλά και πιο σταθερές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα τεχνολογία θα είναι σε μαζική παραγωγή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Δεν είναι σαφές αν το modem Cat.18 θα έρθει με το Galaxy Note 8, το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί στις 23 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.