Οι τελευταίες και πιο πρόσφατες πληροφορίες για τον Exynos 2400 έρχονται από το AnTuTu. Η μεγαλύτερη απορία παραμένει και έχει να κάνει με το εάν η Samsung σκοπεύει να φέρει τον Exynos 2400 στο Galaxy S24 σε περισσότερες αγορές, ενώ τον Snapdragon 8 Gen 3 σε Κίνα και ΗΠΑ.

Στόχος της Samsung όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν είναι να εξοικονομήσει χρήματα που θα της επιτρέψουν να αυξήσει ορισμένα specs της σειράς Galaxy S24. Και όπως αποδεικνύεται ο λόγος που τελικά θα δουλέψει κάτι τέτοιο είναι το γεγονός ότι το chip θα είναι αρκετά ισχυρό.

Ειδικότερα θα περιλαμβάνει 10 πυρήνες σε διάταξη 1+2+3+4, συμπεριλαμβανομένου έναν Cortex X4 στα 3.10GHz αν και κάποιες πληροφορίες τον θέλουν σε ακόμη υψηλότερες ταχύτητες των 3.2 GHz.

Ο Exynos 2400 θα εξοπλίζεται επίσης με τη νέα Xclipse 940 GPU, που θα βασίζεται στην AMD RDNA2 αρχιτεκτονική. Και από τη στιγμή που θα έχει παραχθεί με την αρχιτεκτονική 4nm της Samsung Foundry αναμένεται να καταναλώνει μικρότερα ποσά ενέργειας σε σχέση με προηγούμενες Exynos επεξεργαστές.

Ο Exynos 2400 θα συνοδεύεται από το Exynos 5300 5G modem, με μέγιστες ταχύτητες downlink των 10Gbps, τις ίδιες με το Snapdragon X75 modem. Το SoC θα υποστηρίζει LPDDR5X RAM, UFS 4.0 storage, 8K 60FPS video recording και κάμερες ως 320MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.