Η αγορά των gaming smartphones επεκτείνεται διαρκώς. Κάθε νέο μοντέλο προσφέρει ακόμη πιο extreme σχεδιασμό και gaming χαρακτηριστικά. Η Lenovo ετοιμάζεται να μπει στη συγκεκριμένη αγορά με το Lenovo Legion Gaming Smartphone.

Ενώ περιμένουμε την εταιρεία να παρουσιάσει το έξυπνο τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στο 2020, το Pricebaba ανακάλυψε στο CNIPA μία σειρά από renders και σχέδια, που δείχνουν το πιο τρελό gaming smartphone που έχουμε δει ποτέ.

Σύμφωνα με τις εικόνες, φαίνεται λες και η πλάτη του Lenovo Legion Gaming Smartphone είναι κατασκευασμένη από μέταλλο. Όλη η πλάτη είναι καλυμμένη με κάποιο cover που προσομοιώνει το περιεχόμενο του τηλεφώνου και στο κέντρο έχει το τριάκτινο σήμα της Legion, το οποίο ενδεχομένως είναι RGB light.

Οι κάμερες έχουν ένα περίεργο οκτάεδρο σχήμα και το cover αποκαλύπτει ότι το Lenovo Legion Gaming Smartphone θα έχει φυσικό ανεμιστηράκι, Snapdragon 855, και 5.050mAh μπαταρία.

Ο σχεδιασμός του δεν είναι full screen και στην αριστερή μεριά έχει μία θύρα USB typs-C. Στη δεξιά μεριά του Lenovo Legion Gaming Smartphone υπάρχει ένας switcher, τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής, και δύο touch επιφάνειες.

Στο πάνω μέρος υπάρχουν δύο γρίλιες αγνώστου χρήσης. Τέλος στο κάτω μέρος η Lenovo έχει τοποθετήσει μία ακόμα θύρα USB type-C, την υποδοχή της SIM, και μία ακόμα γρίλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.