Χρήστες των Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro άρχισαν να παρατηρούν και να αναφέρουν την εμφάνιση εξογκωμάτων και άλλων σημαδιών στο γυαλί της οθόνης των συσκευών. Τα μικρά σημάδια δείχνουν ότι τμήματα στο εσωτερικό των smartphones ασκούν πίεση στην οθόνη.

Οι περισσότερες αναφορές προέρχονται από το reddit και τα forum του Google Support. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι κατάφεραν ο κολοσσός της αναζήτησης να τους αντικαταστήσει τη συσκευή, εξαιτίας των εμφανών σημαδιών.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι τα εξογκωμάτων δεν επηρεάζουν τα χρώματα ή τη συνολική λειτουργία της οθόνης των Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro. Για την ακρίβεια, και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν τα παρατηρεί κανείς εκτός αν κοιτάξει την οθόνη σε συγκεκριμένη κλήση υπό ορισμένες συνθήκες φωτισμού.

Teardowns των δύο smartphones έχουν δείξει ότι θα μπορούσε η αιτία αυτών των σημαδιών να είναι όντως η πίεση που δέχεται η οθόνη από εσωτερικά εξαρτήματα. Ωστόσο, η Google δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στο θέμα. Οπότε, μέχρι να έχουμε κάποια επίσημη απάντηση, δεν θα γνωρίζουμε την αιτία αυτού του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.