Μια ακόμη δημόσια διαμάχη είχαμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε αυτή τη φορά μεταξύ Nova και capital.gr. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα μιλά για μαθήματα δημοσιογραφίας εκ μέρους της εταιρείας με την αποστολή εξώδικου αλλά και κόψιμο της διαφήμισης ως μέτρο πίεσης.

Πιο συγκεκριμένα, όλος ο πόλεμος αφορά το εν λόγω δημοσίευμα του capital.gr με τίτλο Μύθοι και αλήθειες για τη United Group- Nova – Οι εμπιστευτικές οικονομικές καταστάσεις 

Η Nova κατηγορεί εν ολίγοις το capital.gr για μια κατασκευασμένη αρνητική εικόνα περί των οικονομικών αποτελεσμάτων και του δανεισμού της εταιρείας με εκπρόσωπο της Nova να αναφέρει στο capital.gr:

Tο άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Capital.gr στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, έχει διατυπωθεί με τρόπο που σκόπιμα προσβάλλει τη φήμη της United Group. Ζητήσαμε από το capital.gr να αποκαταστήσει την αλήθεια. Οι μονομερείς δημόσιες δηλώσεις στο Capital.gr σχετικά με την εν λόγω νομική διαμάχη δεν είναι κατά την άποψή μας κατάλληλες, καθώς δεν δίνουν ίσες ευκαιρίες και στις δύο πλευρές να σχολιάσουν.

Θα παραπέμψουμε το θέμα στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε κάθε πλευρά να παρουσιάσει τα επιχειρήματά της σε ένα ανεξάρτητο δικαστήριο. Σταματήσαμε την εμπορική μας συνεργασία με το Capital.gr, καθώς το δημοσίευμα για εμάς δεν ανταποκρινόταν, κατά την άποψή μας, στα πρότυπα ενός οικονομικού μέσου ενημέρωσης.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, ο συντάκτης του άρθρου επισημαίνει επιλεκτικά τμήματα των οικονομικών καταστάσεων του Ομίλου, τα οποία ερμηνεύονται κατά την προσωπική κρίση του συντάκτη και δεν παρέχουν στους αναγνώστες την πλήρη και αληθινή εικόνα της τρέχουσας, συνεχώς βελτιούμενης, θέσης του Ομίλου. Δεδομένων αυτών των εξελίξεων θεωρήσαμε ότι δεν μπορούσαμε πλέον να εμπιστευτούμε την αντικειμενικότητα του Capital.gr. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε πλέον να διαφημιζόμαστε στο Capital.gr

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον σύνδεσμο της πηγής

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.