Το TikTok διέγραφε βίντεο χρηστών χωρίς να τους ενημερώνει ακριβώς για ποιο λόγο τα διέγραψε, το μόνο που τους έλεγε ήταν ότι παραβιάζουν τα guidelines της κοινότητας. Αυτό όμως αλλάζει και πλέον η πλατφόρμα θα αναφέρει στον χρήστη ελάχιστα στοιχεία για το τι οδήγησε στη διαγραφή του βίντεο.

Όχι, δεν θα δίνει ακριβώς τον λόγο, αλλά θα ενημερώνει για την ημερομηνία και ώρα που δημοσίευσε το βίντεο και τον κανόνα που παραβιάζει το περιεχόμενο του. Προφανώς πρόκειται για μία αόριστη πληροφορία, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να παίρνει μια ειδοποίηση ότι το τάδε βίντεο διαγράφηκε. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρει τι μπορεί να πήγε στραβά με αυτό και ίσως πριν το κάνει reupload διορθώσει ότι θεωρεί πως ενόχλησε το TikTok.

Βέβαια, όπως και πριν, ο χρήστης μπορεί να κάνει ένσταση και να ζητήσει την επαναφορά του βίντεο, αλλά τρέχα γύρευε. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δεν θα επέλεγαν σχεδόν όλοι να κάνουν reupload, αντί για ένσταση. Άσε το TikTok να λέει ότι στις δοκιμές που έκανε τόσους μήνες διαπίστωσε ότι μειώθηκαν οι ενστάσεις κατά 14%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.