Τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου καλά για τα Xiaomi Mi A1 και Xiaomi Mi A2. Πρόκειται για δυο Android One smartphones που κατέφθασαν με stock Android UI. Σύμφωνα με ένα μήνυμα σε ένα επίσημο Xiaomi website αποκαλύπτει μια τρομακτική ιστορία για τον φίλο του συγγραφέα, όπου το Mi A1 εξερράγη ενώ το φόρτιζε το βράδυ (δες την εικόνα στο πάνω μέρος του άρθρου). Όπως επισημαίνει ο ίδιος, ξύπνησε από έναν θόρυβο που δεν μπορούσε να προσδιορίσει το βράδυ, αλλά τελικά έπεσε πάλι για ύπνο. Το πρωί, είδε το smartphone του να είναι τελείως κατεστραμμένο.

Όσον αφορά το Xiaomi Mi A2 τα νέα είναι το ίδιο άσχημα, όχι όμως τόσο δραματικά. Φαίνεται ότι η συσκευή παρουσιάζει προβλήματα με την μπαταρία των 3010 mAh. Όσοι είναι κάτοχοι της συσκευής, διαπιστώνουν ότι η μπαταρία τους δεν κρατά όσο θα έπρεπε. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον σαρωτή αποτυπωμάτων της συσκευής Mi A2. Η χρήση του σαρωτή για το ξεκλείδωμα της συσκευής, απαιτεί τη χρήση και των έξι πυρήνων του Snapdragon 660. Αυτό οδηγεί στη γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας, περιορίζοντας την διάρκεια του screen on time σε μόλις 3-4 ώρες.

Αν και πολλοί χρήστες επισημαίνουν, ότι φταίει ο σαρωτής, η Xiaomi τονίζει ότι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες.

Featured Video: 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγω το Μι A1 μου εναμιση χρονο χωρις κανεβα θεμα, και επισης δεν το φιρτιζω ποτέ το βραδυ ενω κοιμαμαι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.