Η κυκλοφορία του Android 10 στα OnePlus 5 και 5T οδήγησε σε μία σειρά προβλημάτων, όπως μειωμένη διάρκεια μπαταρίας, προβλήματα στο EIS, σφάλματα στη σύνδεση ασύρματων συσκευών, και άλλα. Δυστυχώς όμως οι κάτοχοι των συγκεκριμένων smartphones ίσως χρειαστεί να περιμένουν πολύ μέχρι να κυκλοφορήσει το update που θα λύσει αυτά τα προβλήματα.

Η κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι υπάρχει bug στο module επικοινωνίας των OnePlus 5 και 5T, το οποίο επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία των χρηστών. Καθώς η εταιρεία προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παρόχους, και δυστυχώς οι συζητήσεις απαιτούν πολύ χρόνο.

Η εταιρεία θέλει να λύσει πρώτα το συγκεκριμένο σφάλμα και μετά να κυκλοφορήσει την επόμενη αναβάθμιση για τα OnePlus 5 και 5T, που θα λύσει και όλα τα θέματα που προκάλεσε το update του Android 10. Με βάση όσα ανέφερε η κατασκευάστρια δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, αλλά ελπίζουν να μπορέσουν να τη διαθέσουν σύντομα.

Μέχρι τότε, όσοι διαθέτουν τα OnePlus 5 και 5T θα μείνουν με τα security patch Απριλίου, και αυτό ίσως είναι πιο σοβαρό από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχουν οι συσκευές εξαιτίας του OxygenOS 10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.