Ξεκινάει από αύριο το Evia Samos Pass και φυσικά θα σταθούμε μπροστά από το PC έτοιμοι μόλις ανοίξει η πλατφόρμα να κάνουμε τις αιτήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη δεύτερη φάση, αυτές εξαντλήθηκαν ακόμη πιο γρήγορα από την πρώτη φάση, ενώ είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα με το SMS το οποίο δεν ερχόταν, οι αιτήσεις να συμπληρωθούν και να μείνουμε εκτός.

Το αντιμετωπίσαμε εμείς οι ίδιοι, όπου  είχαμε αναλάβει να κάνουμε αίτηση για 2 νοικοκυριά, μόνο ένα κατάφερε και έβγαλε κάρτα με την προηγούμενη φάση των αιτήσεων. Εκείνο όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ περιμέναμε το SMS να έρθει για την αίτηση που κάναμε, αποφασίσαμε απογοητευμένοι να ξεκινήσουμε ακόμη μια αίτηση στην οποία όμως το SMS σε αυτή τη περίπτωση ήρθε αμέσως.

Εν ολίγοις, αν στην οικογένεια είστε πολλά φορολογικά νοικοκυριά και δεν έρχεται SMS, συνεχίστε με επόμενη αίτηση και άλλον αριθμό κινητού. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι στη περίπτωση που δεν έρθει το SMS αν είστε ένα νοικοκυριό. Είναι καθαρά θέμα τύχης.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ της δράσης Τεύχος Β’ 3347/28.06.2022
Η 3η Φάση υποβολών για τη δράση North Evia-Samos Pass θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ. έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Η ως άνω ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ισχύει εφόσον δεν έχει εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός της 3ης Φάσης (Σεπτεμβρίου) (Βόρεια Εύβοια 9.422 κάρτες των 150€ / Σάμος 4.491 κάρτες των 300€).

Προσοχή: Η άυλη ψηφιακή κάρτα της 3ης Φάσης (Σεπτεμβρίου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 30/9/2022. Σας ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση εγκεκριμένης αίτησης, δεν επιτρέπεται η ανάκληση ή η υποβολή δεύτερης αίτησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.