Σήμερα στην βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα, πέσαμε πάνω στο Anniversary Sale του everbuying, στο οποίο βλέπουμε αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές, οι οποίες διαρκούν μέχρι τις 14 Μαΐου.

everbuying sales

Οι προσφορές περιλαμβάνουν κινητά, tablets, smartwatches αλλά και gadgets. Από Smartphones βλέπουμε το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB στην τιμή των €193, ενώ το Elephone P9000 έρχεται επίσης στα €193. Σε πάρα πολύ καλή τιμή είναι και το πολύ ενδιαφέρον Leagoo Shark 1, αφού το βλέπουμε στα €139 μόνο. Οι προσφορες είναι δεκάδες, με συσκευές από την Ulefone, την Cubot , την UMI και πολλές ακόμα μάρκες.

Screenshot_115

Από Tablets έχουμε πολλές επιλογές σε Android, Windows ή Dual Boot συσκευές. Τα tablets έχουν αρκετά δυνατό hardware, ενώ τιμολογιακά τα περισσότερα λόγω των εκπτώσεων, δεν ξεπερνάνε τα €150. Έτσι βρίσκουμε συσκευές της Teclast και της Onda, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Tέλος θα βρούμε πληθώρα από smartwatches, action cameras και gadgets, για όλα τα γούστα. Εμάς μας τράβηξε την προσοχή η H2 4K action camera, που έρχεται στα €50 μόνο.

Οι προσφορές είναι πάρα πολλές και πιθανότατα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει στην στα γούστα σας και την τσέπη σας.

Βρείτε εδώ τις ANNIVERSARY SALES

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ