Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Android 5.0 Lollipop, η LG είχε δηλώσει πως το LG G3 θα αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση του λειτουργικού πριν το τέλος του 2015. Από ότι φαίνεται η εταιρία κράτησε την υπόσχεσή της και αφού οι χρήστες της Πολωνίας και της Κορέας αναβαθμίστηκαν, έρχεται και η σειρά της υπόλοιπης Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

LG G3 Lollipop

Σύμφωνα με Techmaniacs, από εχθές το βράδυ τα ελληνικά LG G3 αναβαθμίζονται σε Android 5.0 Lollipop, με την αναβάθμιση να ειναι 522.52MB. Η νέα έκδοση του λειτουργικού για το LG G3 θα είναι η D85520e και θα φέρνει όλα τα καλούδια του Lollipop.

Από ότι φαίνεται η αναβάθμιση είναι για όλη σχεδόν την Ευρώπη, οπότε αν έχετε πάρει την συσκευή σας από το Skroutz.gr και είναι παρεισαγωγής, θα μπορείτε να αναβαθμιστείτε και εσείς.

lg g3 lollipop (4)

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας από την αναβάθμιση!

kudos to Δημήτρης Κουτεντάκης

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.