Η Eurobank είναι ακόμη μια συστημική τράπεζα η οποία εισέρχεται επίσημα στο Google Pay από σήμερα. Οι πελάτες της τράπεζας θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την Eurobank Visa ή Eurobank Mastercard κάρτα τους για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσα από το Android κινητό τους με το Google Pay σε οποιοδήποτε POS στην Ελλάδα.

Eurobank Google Pay

Συγκεκριμένα, δοκιμάσαμε να βάλουμε τη χρεωστική κάρτα στην εφαρμογή και τη δέχτηκε κανονικά. Η διαδικασία της πληρωμής μέσω Google Pay είναι εύκολη, γρήγορη και άμεση, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλησιάσεις το κινητό σου στο POS για να πραγματοποιηθεί η ανέπαφη πληρωμή.

Οι κάτοχοι, χρεωστικών, προπληρωμένων και πιστωτικών καρτών της Eurobank μπορούν από σήμερα να προσθέσουν τις κάρτες τους στο Google Pay, ενώ θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια επιβράβευσης που τις ακολουθούν.

Eurobank Google Pay

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.