Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ant1+ θα μεταδώσει κάποιους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος εντελώς δωρεάν και κάποιους άλλους επί πληρωμή μέσω της υπηρεσίας του σε μια προσπάθεια να την προωθήσει. Επειδή όμως δεν μπορείς να ζητάς για τέτοιους αγώνες χρήματα και επειδή είμαστε εραστές του δωρεάν, εντοπίσαμε ένα σχόλιο στο internet το οποίο ανέφερε τον τρόπο για να δεις Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 χωρίς να πληρώσεις κυριολεκτικά ούτε ένα ευρώ.

παγκόσμιο κύπελλο 2022

Συγκεκριμένα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κατεβάσεις τον Opera browser σε ένα PC και να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του τη λειτουργία του VPN. Μόλις ενεργοποιηθεί το VPN επιλέγεις το Optimal Location και μπαίνεις στη σελίδα του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου, ο οποίος λειτουργεί ως ημικρατικός οργανισμός.

Όπως διαβάζουμε στο match.cy

Για ποδοσφαιρική πανδαισία 64 αγώνων που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια του ιδρύματος μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου έκανε λόγο τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μιχάλης Μιχαήλ, κατά την παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Κατάρ.

Όπως ανέφερε όλοι οι αγώνες θα πλαισιώνονται από πρόγραμμα (pre-game, half-time και post-game) με ανάλυση και στιγμιότυπα, με το pre-game να ξεκινά 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και το post-game να ολοκληρώνεται περίπου 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, συμπληρώνοντας πως οι αγώνες και οι εκπομπές θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ 1, το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD, οι αγώνες που διεξάγονται στις 9.00 μ.μ. θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD, ενώ ο μεγάλος και ο μικρός τελικός θα μεταδοθούν από το ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ HD.

Είπε επίσης ότι από 3 έως 19 Νοεμβρίου μεταδίδεται καθημερινά από το ΡΙΚ 2 εκπομπή αφιερωμένη στις 32 χώρες που συμμετέχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ την παραμονή της έναρξης της διοργάνωσης το Σάββατο θα μεταδοθεί εκπομπή διάρκειας μίας ώρας για το παγκόσμιο κύπελλο.

Επιπλέον, ο κ. Μιχαήλ ενημέρωσε ότι εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ΡΙΚ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την επιλογή ενός αγώνα κάθε αγωνιστικής του Europa League και Conference League από το 2024 και μετά, επιφυλασσόμενος να παράσχει σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ολοκληρωθεί η υπογραφή των συμβολαίων.

Εδώ η ιστοσελίδα του ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.