Όπως είναι ήδη γνωστό, η Google ετοιμάζει πυρετωδώς δυο νέα Pixel smartphones για φέτος, εκ των οποίων το ένα θα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το αρχικό Pixel smartphone και το άλλο, θα ενσωματώνει full-screen design, το οποίο έχει γίνει trend το τελευταίο διάστημα. Η HTC έχει επιφορτιστεί με το design του Pixel 2, ενώ η LG με το design του Pixel XL 2 που θα μοιάζει αρκετά, ως προς το μέγεθος της οθόνης, με το  LG G6 και το Galaxy S8.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Pixel XL 2 θα διαθέτει μικρά bezels, αν οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας ευσταθούν. Το πίσω μέρος, θα έχει κατασκευαστεί από γυαλί και μέταλλο, αλλά το γυάλινο μέρος, είναι λίγο πιο μικρό και δεν περιλαμβάνει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως συνέβαινε με τον προκάτοχο.  Όσον αφορά την κάμερα, δυστυχώς δεν θα δούμε σύστημα διπλού φακού.

Το video που συνοδεύει το άρθρο μας, δείχνει το Pixel XL 2 σε πολλές και διαφορετικές εκδόσεις. Οι νέες συσκευές θα αποκαλυφθούν, τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου, αν και τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.