Η OnePlus δημοσιεύει σήμερα ένα νέο και άκρως ενδιαφέρον teaser. Αν έπρεπε να μαντέψουμε, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα αντικαταστήσει το LED notification light που λείπει από τα πρόσφατα OnePlus smartphones. Θυμηθείτε, ότι προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, καθώς η OnePlus δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως.

Όπως μπορείτε να δείτε, δείχνει μια συσκευή να φωτίζει από το πλάι. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί τον αντικαταστάτη του notification light; Πολλές φορές η Oneplus έχει πει ότι σκοπεύει να φέρει τον αντικαταστάτη αυτού. Το Horizon Light είναι ήδη μέρος των smartphones της εταιρείας. Αυτό φωτίζει το πλάι όταν λαμβάνεις ένα μήνυμα όταν ενεργοποιηθεί.

Είναι όμορφο χαρακτηριστικό, αλλά δεν λειτουργεί ως αντικαταστάτη του LED notifacation light. Ένα LED notification light, το οποίο αφαιρέθηκε από το OnePlus 6T,  ειδοποιεί για όλα τα notifications. Θα είναι εκεί μέχρι να ξεκλειδώσεις το smartphone σου και να διαβάσεις την ειδοποίηση ή να την μαρκάρεις σαν διαβασμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.