Ο σχεδιασμός του iPhone 16 επιβεβαιώθηκε μέσα από σχέδια της συσκευής που διέρρευσαν. Οι πληροφορίες ήρθαν από τον Majin Bu, έναν πολύ αξιόπιστο tipster σε θέματα Apple.

Παρακάτω έχουμε τα σχέδια του iPhone 16, που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της συσκευής από όλες τις πλευρές. Στην πλάτη έχουμε νέο σχεδιασμό για την κάμερα, που θα κάνει πιο εύκολη την αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Το iPhone 16 θα έχει μόνο δύο κάμερες.

Ο Majin Bu μας έδωσε επίσης και renders του iPhone 16, που είναι βασισμένα στα σχέδια της συσκευής, σε συνεργασία με τον @upintheozone. Φυσικά σας τα παραθέτουμε παρακάτω.

Για άλλη μια φορά βλέπουμε το dynamic island, ενώ παρουσία δηλώνει το Action Button, στην αριστερή πλευρά του iPhone 16. Βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης του ήχου.

Η συσκευή θα έχει επίπεδο σχεδιασμό για την πρόσοψη και την πλάτη, όπως οι προκάτοχοί του. Το πλαίσιο της οθόνης θα έχει στρογγυλοποιημένες γωνίες, όπως και τα φετινά μοντέλα.

Οι πίσω κάμερες φαίνεται να προεξέχουν από την πλάτη, ενώ φαίνεται και η USB-C θύρα, στο κάτω μέρος της συσκευής.

Η βασική αλλαγή στον σχεδιασμό είναι ο σχεδιασμός της νησίδας για τις κάμερες, που είναι ξεκάθαρα διαφορετικός και μας θυμίζει κάτι από Huawei Nova 10. Παράλληλα έχουμε και την προσθήκη του Action Button, που δεν είχαμε στο iPhone 15.

Η Apple επιβεβαίωσε τα AI χαρακτηριστικά στα iPhone 16

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα μεγαλύτερα αδέρφια της. Περιμένουμε 4 συσκευές για το 2024, τα το iPhone 16 , το iPhone 16 Plus, το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.