Κυκλοφόρησαν πολλές εικασίες για το Moto X30 Pro πρόσφατα και μια νέα φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι η κάμερα του επερχόμενου smartphone είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η Motorola την έκανε να ακούγεται.

Το X30 Pro, γνωστό και ως Edge 30 Ultra, είναι εξοπλισμένο με κάμερα 200MP καθιστώντας το ένα από τα πιο εντυπωσιακά smartphone με εστίαση στη φωτογραφία στη βιομηχανία, αυτή τη στιγμή.

Η εταιρεία έχει αναφέρει ότι παίζονται πολλά με την ποιότητα των εικόνων που μπορούμε να περιμένουμε να παράγει το X30 και μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Weibo από τον Γενικό Διευθυντή της Motorola China, Chen Jin, το επιβεβαιώνει.

Ακόμη και αν γνωρίζουμε ότι η φωτογραφία συμπιέστηκε για να ανέβει στον ιστότοπο, εξακολουθεί να είναι μια εκπληκτικά όμορφη λήψη. Η εικόνα είναι ένα μπουκέτο λουλούδια, ώστε να μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και να δείτε πολλές από τις μικρές λεπτομέρειες των φυτών.

Moto X30 Pro Edge 30 Ultra 200MP Image Sample

Αν και αυτή είναι απλώς μια μοναδική εικόνα και δεν έχουμε δει ακόμη το Moto X30 επίσημα σε δράση, η φωτογραφία είναι μια ωραία ματιά του τι μπορεί να αναμένεται από την κάμερα του X30 Pro όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Με το πόσο σημαντικοί έχουν γίνει οι φακοί της κάμερας στα τηλέφωνα τα τελευταία χρόνια, είναι συναρπαστικό να βλέπεις μια συσκευή που διπλασιάζει την ποιότητα και κάνει τη φωτογραφία το επίκεντρο.

Ενώ οι φωτογράφοι θα πρέπει σίγουρα να είναι ενθουσιασμένοι με το Moto X30 Pro, εξακολουθεί να υπάρχει μια ανησυχία όσον αφορά την αποθήκευση. Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Weibo είναι πάνω από 13MB, πράγμα που σημαίνει ότι το X30 Pro θα πρέπει να κυκλοφορήσει με πλούσιο αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.