Η OnePlus κυκλοφόρησε την πρώτη OxygenOS 11 Open Beta για τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro πολύ πρόσφατα. Με την εν λόγω αναβάθμιση βασισμένη στο Android 11 να εισάγει ένα πλήρως ανανεωμένο UI, optimization για καλύτερη one handed λειτουργία και πολλά άλλα. Και φυσικά, ένα νέο live wallpaper. Χάρη στο XDA Developers, μπορούμε για ακόμη μια φορά να προβούμε στην εγκατάστασή του σε οποιαδήποτε Android συσκευή.

Σύμφωνα με το XDA Developers, το live wallpaper λειτουργεί σε οποιαδήποτε Android 8 και άνω συσκευή. Ωστόσο δεν ανταποκρίνεται καλά σε κάποιες συσκευές, καθώς γίνεται rendered με τη χρήση του OpenGL. Στη περίπτωση που η συσκευή σου έχει καλές επιδόσεις Open GL, το wallpaper θα λειτουργεί ομαλά όπως συμβαίνει στα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro.

Αν ενδιαφέρεσαι να το δοκιμάσεις στη συσκευή σου μπορείς να κατεβάσεις το APK από το APKMirror. Για να χρησιμοποιήσεις το wallpaper θα πρέπει πρώτα να  εγκαταστήσεις το APK στη συσκευή σου. Μόλις το κάνεις θα μπορείς να το επιλέξεις από το σχετικό μενού στο smartphone. Σε περίπτωση που δεν το βλέπεις εκεί, απλά κατέβασε το Google wallpapers app από το Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.