Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με το Media Creation tool και χρειάζεσαι ένα ISO των Windows 10, τότε υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κατεβάσεις απευθείας από το site της Microsoft σαν αρχείο. Στην ουσία ξεγελάς την Microsoft να πιστέψει ότι έρχεσαι από άλλη συσκευή όπως ένα κινητό, που δεν έχει Windows για να σου δώσει τους συνδέσμους να κατεβάσεις το αρχείο σου. Το άρθρο υποθέτει ότι έχετε εγκατεστημένο τον Chrome.

  • Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στη σελίδα της Microsoft
  • Στη συνέχεια πιέζουμε πάνω δεξιά τις τρεις τελείες του Chrome και πηγαίνουμε More tools και στη συνέχεια Developer Tools.

  • Στη καρτέλα που θα μας ανοίξει θα διαπιστώσουμε ότι έχει τις δικές τις τρεις τελείες. Επιλέγουμε δηλαδή αυτές και πηγαίνουμε More tools και Network Conditions.

  • Στο κάτω μέρος ξετικάρουμε το Use browser default και επιλέγουμε οτιδήποτε θέλουμε εμείς. Βασικά, δεν πρέπει να είναι Windows. Κάνουμε refresh τη σελίδα και ακολουθούμε τα βήματα της Microsoft για να κατεβάσουμε τα Windows.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.