Η Google, την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε τη μαζική διάθεση του νέου Material You περιβάλλοντος χρήστη στο Gmail. Αν και πρόκειται για μία πολύ καλή αλλαγή που αναβαθμίζει πραγματικά το UI της υπηρεσίας, δεν αρέσει σε όλους.

Αν ανήκεις σε αυτούς που αγαπούν το παλιό κλασικό περιβάλλον χρήστη της υπηρεσίας email του κολοσσού της αναζήτησης, συνέχισε να διαβάζεις γιατί θα σου πω πώς να το επαναφέρεις με τρία απλά βήματα.

Εννοείται ότι πρέπει να μπεις στο Gmail. Μετά πάτα το γρανάζι των ρυθμίσεων και θα δεις ότι υπάρχει η ένδειξη “Χρησιμοποιείτε τη νέα προβολή του Gmail” και από κάτω τον σύνδεσμο “Επιστροφή στην αρχική προβολή του Gmail”, πάτα τον.

Η Google δεν θα σε αφήσει έτσι απλά να εγκαταλείψεις το Material You περιβάλλον χρήστη, γι’ αυτό θα πετάξει ένα πλαίσιο που ζητάει να της πεις γιατί θες να επιστρέψεις στην παλιά προβολή.

Δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα, απλά πάτα το κουμπί “Επανάληψη φόρτωσης”. Η σελίδα του Gmail θα ανανεωθεί και θα έχεις το παλιό περιβάλλον χρήστη – τουλάχιστον μέχρι να το κάνει υποχρεωτικό η Google.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.