Σε προορισμό που ετοιμαζόμασταν να πραγματοποιήσουμε, το Google Maps μας εμφάνισε στη διαδρομή κάμερες ταχύτητας και μας ρωτούσε αν αυτές βρίσκονται ακόμη εκεί, να επιβεβαιώσουμε δηλαδή την ύπαρξή τους ώστε η πληροφορία να είναι πιο έγκυρη και για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Όπως αναφέρει το cnn, τα ραντάρ ταχύτητας και η η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα στους Χάρτες Google μπορούν να εμφανιστούν στις ακόλουθες χώρες: Ανδόρα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Γαλλία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Μαρόκο, Ναμίμπια, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Ομάν, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Τυνησία και Ζιμπάμπουε.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ταξίδεψα πρόσφατα σε Νέα οδό, Ολυμπία οδό και Ιονία οδό. Χρησιμοποιούσα τους χάρτες όμως πουθενά στη διαδρομή δε μου έβγαζε ένδειξη για κάμερες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνονται;

  2. Παρομοίως, δεν βλέπω να υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση. Εγώ χρησιμοποιώ δεύτερη εφαρμογή για τις κάμερες.

  3. Λογικά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν έχει εφαρμοστεί σε πολλά σημεία. Από το 2019 ακούω για κάμερες από το google maps και ακόμα να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, αντε να δούμε….

  4. Στο Λονδίνο έτσι τις δείχνει αλλά υπάρχουν και κάποιες stealth χαχα μην ξεψαρωνεται τηρείτε τα όρια.

  5. Ταξίδεψα για Θεσσαλονίκη από Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και γύρισα. Το Google Maps όπως αναφέρουν και άλλοι σχολιαστές, δεν εμφάνιζε τις κάμερες. Ωστόσο έδειχνε τα όρια ταχύτητας. Βέβαια το έκανε ΜΟΝΟ αν είχες δηλωμένο προορισμό και όχι σε απλή περιήγηση όπως κάνουν άλλες εφαρμογές. Το Google Maps θεωρώ ήταν λίγο πιο κοντά στα σωστά όρια ταχύτητας, μετά το Amigo και έπειτα το Waze (το οποίο αν υπάρχουν όρια ταχύτητας ανά λωρίδα, εμφανίζει της δεξιάς μόνο που είναι και το χαμηλότερο).

  6. Καλά θα κάνει να μην εμφανιστούν ποτέ. Επιτέλους με αυτή τη νοοτροπία ελληναραδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.