Το ετήσιο καθιερωμένο γεγονός της Black Friday είναι εδώ και αν ψάχνεις γνήσια και φθηνό λογισμικό Windows OS, MS Office ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για το PC σου τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην Godeal24 Black Friday Sale! Σου επιτρέπει να αγοράσεις γνήσιο λογισμικό Microsoft στην πιο χαμηλή τιμή με έκπτωση 90% και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη μεγαλύτερη.

Ίσως να έχεις σκεφθεί να προβείς στην αγορά των Windows 10 Pro ή του Office 2021 Pro από το επίσημο store της Microsoft, αλλά δυστυχώς το κόστος είναι μεγάλο, ιδίως αν το budget σου είναι ιδιαίτερα μικρό. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι στα $439.99. Στο Godeal24 Black Friday μπορείς να αγοράσεις γνήσιο Office 2021 Pro για μόλις 24.25€, και μόνο μια φορά με την έκδοση να είναι ενεργοποιημένη εφ’ όρου ζωής.

Αν πάλι έχεις πολλά PCs ή και φίλους σου σου προτείνουμε να αγοράσεις το bundle του Office 2021 Pro 5PCs με μόνο 13.05€ ανά PC. Και κάτι πολύ σημαντικό, μην αγχώνεσαι αν η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή, το Godeal24 υπόσχεται ότι το λογισμικό είναι κατά 100% genuine, γνήσιο δηλαδή, Το Godeal24 για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια ιδιαίτερα ασφαλής πλατφόρμας αγοράς λογισμικού, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις το κλειδί από το Godeal24, στη συνέχεια να κατεβάσεις το λογισμικό και να το ενεργοποιήσεις με το κλειδί που έλαβες. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της χρήσης, το Godeal24 παρέχει 24/7 τεχνική υποστήριξη και υπόσχεται εφ’ όρου ζωής  after-sales service!

godeal24

Η πιο χαμηλή τιμή της χρονιάς! Γνήσιο MS Office 2021 από 13.05€

Εκμεταλλεύσου την περίοδο της Black Friday για να αναβαθμίσεις το λειτουργικό σύστημα του PC σου. Αν και τα Windows 11 είναι πάνω από ένα χρόνο διαθέσιμα, τα, μεγάλο μέρος του κόσμου συνεχίζει να προτιμά τα Windows 10. Πλέον, στο κατάστημα τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 7.25€, η πιο χαμηλή τιμή της χρονιάς! Και φυσικά, έχει και ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις αν αγοράσεις κάποιο bundle με δυο Windows 10 Pro κλειδιά, τότε αυτά στοιχίζουν μόλις 5.62 ευρώ, Και φυσικά μην ξεχνάς ότι τα Windows 10 μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν σε Windows 11 εντελώς δωρεάν! Δύσκολα χάνεις αυτές τις χαμηλές τιμές.

Limited Time Sale: Γνήσιο κλειδί Windows 10 Pro από 5.62€!

MS Office για MAC

62% έκπτωση σε Bundles και άλλο MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

 Έκπτωση ως 50% σε περισσότερες άδειες Windows! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

 • Windows 10 Enterprise 2021 LTSC – 1 PC-12.81€
 • >>> Get More

   Το Godeal24έχει έναν πλήρες και ενημερωμένο κατάλογο 100% αυθεντικών και νόμιμων κλειδιών. Εδώ μπορείς να πάρεις το ίδιο λογισμικό που θα έβρισκες αλλού με έκπτωση 80% και πάλι δεν έχει καμιά διαφορά από το επίσημο.l. όχι μόνο δημοφιλείς εκδόσεις του Windows OS  και του Office,αλλά και πλήθος computer και mobile tools, όπως η σειρά IOBIT series, Ashampoo software, Disk Drill,  και πολλά άλλα

  More Computer Tools: Best Price, Best Products!

  Get More Tools>>>

   Το Godeal24 είναι ένας reseller Microsoft licenses και άλλου είδους λογισμικού επιτρέποντάς σου να αγοράσεις Windows OS και MS Office σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όπως και προιόντα της σειράς IOBIT series, Ashampoo software, Disk Drill και πολλά ακόμη. Οι άδειες είναι 100% αυθεντικές και νόμιμες. Η Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι εφ όρου ζωής, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

  Πως πληρώνεις;

  • Πηγαίνουμε στη σελίδα πληρωμών, πιέζουμε, continue as a guest (ή δημιουργείς λογαριασμό), και στη συνέχεια συμπληρώνεις τις πληροφορίες πληρωμής στην ενότητα”Billing Information”.

godeal24 pay 1

 • Επιλέγουμε”CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και στη συνέχεια “Continue”.

godeal24

Ελέγχουμε την παραγγελία και πιέζουμε “Place Order”.

godeal24

Τέλος σε αυτή τη σελίδα πιέζουμε “Choose payment methods”.

godeal pay 4

Τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Paypal για να ολοκληρώσεις την πληρωμή.

godeal 24

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%,. Η digital και πλήρως αυτοματοποιημένη παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Το Godeal24 υπόσχεται 24/7 τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales service και ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς το λογισμικό χωρίς προβλήματα.

Επικοινωνήστε με την Godeal24: [email protected]

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. PremiumCDKeys: οι καλύτερες τιμές από τον οποιονδήποτε!!!
  windows 10 pro στα 4,99€
  office 2021 στα 13€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.