Η Ρωσία αντιμετωπίζει ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων για τις πράξεις της εναντίον της Ουκρανίας, τον τελευταίο καιρό. Εκατοντάδες εταιρείες της γυρίζουν την πλάτη και σταματούν τη δραστηριότητα τους, στη χώρα. Μπορεί το Uncle Vanya να έγινε γνωστό από ένα trademark για το λογότυπο πιθανής απομίμησης των McDonald’s, αλλά ο κλώνος του Instagram που ακούει στο όνομα Rossgram είναι γεγονός.

Η υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 28 Μαρτίου του 2022 και εκτός από τα γνωστά χαρακτηριστικά – δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο, και άλλα – διαθέτει πρόσθετες δυνατότητες, όπως crowdfunding και περιεχόμενο κλειδωμένο πίσω από συνδρομές ή άλλων μορφών paywall.

Rossgram Russian Instagram Clone

Το Rossgram είναι ένας αρκετά πιστός κλώνος του Instagram, το UI μοιάζει απίστευτα και ακολουθεί παρόμοια χρωματική παλέτα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπορούν να συμμετέχουν και άτομα τα οποία διαμένουν εκτός Ρωσίας, αλλά θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες. Τώρα, είτε έτσι, είτε αλλιώς, αν θες να μπεις στο ρωσικό social media, υπάρχουν και τα VPN.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.