Το πιο πρόσφατο update, με κατάληξη GVI3, έκανε brick τα Samsung Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι σταματάει τη διάθεση της ενημέρωσης και ότι ετοιμάζει το fix που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Επιτέλους, η ώρα έφτασε και η ενημέρωση με το fix είναι διαθέσιμη προς λήψη.

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε μία νέα ενημέρωση με κατάληξη GVI4 που βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος των έξυπνων ρολογιών και περιέχει τις ενημερώσεις ασφαλείας Νοεμβρίου. Επιπλέον αναφέρει ότι βελτιώνει τη σταθερότητα της ισχύος των συσκευών, που έχει σχέση με το σφάλμα της GVI3.

Το θέμα είναι ότι το update λύνει το πρόβλημα για ορισμένους κατόχους των Samsung Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic, αλλά σύμφωνα με αναφορές το κάνει ακόμα χειρότερο για κάποιους άλλους. Χρήστες του reddit λέει ότι μετά την εγκατάσταση της GVI4 οι συσκευές τους άρχισαν να επανεκκινούν και να μπαίνουν σε boot loop για κάποια ώρα πριν τελικά μπουν στο OS.

Οπότε, ίσως θα ήταν καλό να περιμένετε πριν περάσετε και αυτό το update, διότι είτε θα αποφύγετε το σφάλμα με το brick, είτε θα μείνετε με ένα ρολόι που μπαίνει σε boot loop τυχαία. Περιμένουμε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει σύντομα ακόμα μία ενημέρωση για να λύσει πλήρως το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.