Η Xiaomi έχει έτοιμες τις Global Stable Beta εκδόσεις του MIUI 12 και ξεκίνησε τη διάθεση σε πέντε smartphones. Αντίθετα με τις κινέζικες εκδόσεις, αυτές έχουν πολλές γλώσσες και η εταιρεία φρόντισε να διαθέτουν πλήρη πακέτο με Google Services.

Τα πρώτα smartphones που παίρνουν αυτή τη στιγμή τις Global Stable Beta εκδόσεις του MIUI 12 είναι τα Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20 και K20 Pro. Η εταιρεία είχε πει πως αυτά τα μοντέλα θα αναβαθμιστούν τον Ιούνιο και τα κατάφερε να κυκλοφορήσει τη ROM. Ελπίζω να μην παρουσιάσει άσχετα προβλήματα και διακοπεί η διανομή.

Αν δεν θες να περιμένεις το OTA update να εμφανιστεί στο κινητό σου, ή δεν είσαι beta tester, κατέβασε τη Recovery ROM του MIUI 12 από τα links και πέρνα τη ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία με TWRP.

Xiaomi Mi 9 – Global / Europe
Redmi K20/Xiaomi Mi 9T – Global
Redmi K20 Pro/Xiaomi Mi 9T Pro – Global

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.