Μετά από χρόνια διαμαχιών, νομικών και μη, η Apple έκανε ένα βήμα πίσω και παρουσίασε το Self Service Repair που επιτρέπει στους χρήστες iPhone να επισκευάζουν τα τηλέφωνα τους, μόνοι τους, αγοράζοντας ότι χρειάζονται από ειδική ιστοσελίδα. Τώρα, τον ίδιο δρόμο φαίνεται να ακολουθεί και η Xiaomi.

Ο λογαριασμός της εταιρείας στο Twitter, συγκεκριμένα η Xiaomi India, δημοσίευσε μία εικόνα που αναφέρει “Services Simplified” ή “Απλοποιημένες Υπηρεσίες”. Δεν ξέρουμε τι εννοεί ακριβώς η εταιρεία, αλλά λέει να μείνουμε συντονισμένοι.

Την εικόνα συνοδεύει το κείμενο: “We care. For us, it’s always been about You. It’s been about Your experience with us. We’ve always strived to put You first. And now, we’re taking things a notch higher, just for You. We care.”

Με λίγα λόγια η Xiaomi λέει ότι πάντα βάζει πάνω από όλα τον καταναλωτή, την εμπειρία που λαμβάνει από την εταιρεία, και ότι θα πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει και τι εννοεί όταν λέει ότι απλοποιεί τις υπηρεσίες της. Που ξέρεις, μπορεί να δούμε το Xiaomi Self Service.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.