Η Xiaomi θα παρουσιάσει τα επόμενα flagship smartphones της νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, αν ισχύουν οι αναφορές που κυκλοφορούν. Θεωρητικά, πλησιάζουμε στην παρουσίαση των Xiaomi 13 και τα leaks πληθαίνουν, ως συνήθως. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα τηλέφωνα υποβάλλονται σε εσωτερικές δοκιμές στο MIUI 14 πριν από την κυκλοφορία τους.

Τα 13 και 13 Pro θα τρέχουν το MIUI 14, που βασίζεται στο Android 13, out of the box και η έκδοση beta δοκιμάζεται εσωτερικά σε αυτά τα μοντέλα, καθώς και σε άλλα τηλέφωνα της εταιρείας. Το MIUI 14 θα φέρει αλλαγές στο UI και τη γλώσσα σχεδιασμού που χρησιμοποιεί η Xiaomi, ενώ προφανώς θα ενσωματώνει ποικίλες αλλαγές και βελτιώσεις σε πολλούς τομείς.

Τα Xiaomi 13 θα έχουν premium χαρακτηριστικά, όπως τον Snapdragon 8 Gen 2, μεγάλες οθόνες AMOLED, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, ισχυρά συστήματα καμερών, αντίστοιχα ποιοτική κατασκευή, δυνατά συστήματα καμερών, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.