Πάνω που είχε ξεχαστεί το θέμα με τα OnePlus Nord 2 που σκάσε, έσκασε μύτη ακόμα μία σχετική είδηση. Τον λογαριασμό με τις συσκευές που έχουν εκραγεί τον έχουμε χάσει εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι περιπτώσεις συνδέονται με συσκευές στην ινδική αγορά.

Το νέο περιστατικό αναφέρθηκε ως συνήθως στο Twitter και μάλιστα ο κάτοχος λέει ότι η συσκευή έσκασε στα χέρια του ενώ είχε ενεργή κλήση ομιλίας. Ευτυχώς, σύμφωνα με το θύμα, είναι ασφαλής και δεν έχει τραυματιστεί. Από το service του είπαν να περιμένει 2-3 ημέρες για να του αναφέρουν εν τέλει ότι το τηλέφωνο έσκασε και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

Ο χρήστης που ανέφερε το θέμα δημοσίευσε φωτογραφίες του κατεστραμμένου OnePlus Nord 2 και όπως βλέπουμε προφανώς και δεν μπορεί να επισκευαστεί. Η εταιρεία δεν φαίνεται να έχει ανταποκριθεί στο θέμα, αλλά το θύμα έχει καταθέσει αγωγή για το θέμα και δημοσίευσε ακόμα και τον αριθμό της υπόθεσης.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η εταιρεία δεν σχολίασε το θέμα ούτε στο Twitter, αλλά ούτε και σε προσωπική επικοινωνία με το θύμα. Βέβαια, το tweet έχει διαγραφεί, οπότε δεν ξέρουμε με σιγουριά τι έχει συμβεί. Από την άλλη, η απάντηση είναι πάντα η ίδια, το ψάχνουν, είναι δίπλα στο θύμα, του στέλνουν νέα συσκευή, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.