Αν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε την ελευθερία της έκφρασης (λέμε τώρα), θα πρέπει να προσέχουμε τα σχόλια που κάνουμε, πόσο μάλλον όταν εκπροσωπούμε μια εταιρεία ή ένα θεσμό. Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, σαν techmaniacs.gr. Πολλοί δεν θα τα εκλάβουν ως προσωπικά σχόλια και αυτό ακριβώς έγινε στη Κίνα. Ένας εργαζόμενος στην Oppo προέβη σε διάφορες αρνητικές προφανώς δηλώσεις για το Harmony OS της Huawei και αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του στην Oppo μετά τον ντόρο που προκλήθηκε.

Δυστυχώς η μετάφραση από τα screenshots του weibo δεν είναι και η καλύτερη, φαίνεται όμως ξεκάθαρα το απολογητικό του ύφος. Και σαν εργαζόμενος στην Oppo, τα σχόλιά του μάλλον εκλήφθηκαν ότι αποτελούν θέση της εταιρείας, κάτι που οδήγησε τη διοίκηση να τον αναγκάσει σε παραίτηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.