Η αιώνια κόντρα για το ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο, Android και iOS δεν λέει να σταματήσει. Και σε αυτή συμβάλλουν διάφορες έρευνες, όπως αυτή στην οποία αναφερόμαστε με αυτό το σύντομο άρθρο.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Green smartphones αναφέρει ότι στην έρευνά της ανακάλυψε πως το Android είναι πιο φιλικό προς το χρήστη σε σχέση με το iOS. Και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, βάσει των αναζητήσεων Google των χρηστών. Ανέλυσαν αν οι χρήστες του Android ή του iOS πραγματοποιούσαν πιο συχνά αναζητήσεις όπως πως να προβούν σε εγγραφή οθόνης ή πως να λάβουν ένα screenshot.

Καθώς ο μέσος μηνιαίος αριθμός αναζητήσεων μειώνεται, αυτό κατά την άποψη της Green smartphones σημαίνει ότι λιγότεροι χρήστες χρειάζονται βοήθεια για αυτές τις διεργασίες, κάτι που με τη σειρά του δείχνει ότι το λειτουργικό είναι πιο φιλικό προς το χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι το Android είναι κατά 58% πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με το λειτουργικό σύστημα της Apple, καθώς ο αριθμός των αναζητήσεων στη Google σχετικά με την επιτέλεση απλών διεργασιών, ήταν μικρότερος σε σχέση με τον αριθμό αναζητήσεων για το λειτουργικό της Apple.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗgreensmartphones.com
Προηγούμενο άρθροΗ Qualcomm ρίχνει το latency του Bluetooth ήχου στα 20ms με το S3 Gen 2 Sound
Επόμενο άρθροΑυτές είναι όλες οι διαφορές των Samsung Galaxy Tab S9 με τα Galaxy Tab S8
Baladis Koumpouras
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.