Η εταιρεία ερευνών Blancco, στην τελευταία και πιο πρόσφατη έρευνά της, η οποία φέρει τον τίτλο “State of Mobile Device Repair & Security”, τονίζει ότι το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου, τα τηλέφωνα της Samsung είχαν τον υψηλότερο ποσοστό αστοχιών μεταξύ των κατασκευαστών που παρακολουθεί με ποσοστό 27.4%. Από την μεριά του το iPhone 6 είχε το μεγαλύτερο ποσοστό δυσλειτουργιών μεταξύ των iOS συσκευών. Συνολικά, το 15.2% των iOS συσκευών παρουσίασε κάποιου είδους αστοχία κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2018, σε σύγκριση με το 18.9% των Android συσκευών.

Αν και η Samsung βρισκόταν στην κορυφή την συγκεκριμένη περίοδο, ο αμέσως επόμενος μεγάλος κατασκευαστής του Android που παρουσίαζε ένα τέτοιο υψηλό ποσοστό, ήταν η Xiaomi, με 14.2%. Ακολουθεί η Motorola με το 9.6% των συσκευών της να έχουν παρουσιάσει αστοχία, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.

Η εταιρεία κατέληξε σε αυτά τα νούμερα, από συσκευές που της παραδόθηκαν από παρόχους και λιανοπωλητές. Το 74% των iOS συσκευών που εξετάστηκαν έτρεχαν iOS 11, ενώ το 52% των Android smartphones, διέθεταν Android Nougat. Τα μεγαλύτερα προβλήματα στις iOS συσκευές είχαν να κάνουν με την συνδεσιμότητα του Bluetooth και του Wifi, ενώ τα προβλήματα στα Android smartphones, αφορούσαν τις συνολικές επιδόσεις της συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.