Μια πρόσφατη έρευνα 2.500 χιλιάδων Αμερικανών η οποία διεξήχθη από την ιστοσελίδα PC Mag, αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους, οι χρήστες smartphones επιθυμούν να μεταβούν σε άλλη πλατφόρμα. Το 18% αυτών που απάντησαν στην έρευνα, τόνισαν ότι πραγματοποίησαν την μετάβαση από το Android στο iOS, ενώ ένα ποσοστό του 11% από το iOS στο Android. Περίπου το 71% έμειναν πιστοί σε ένα λειτουργικό σύστημα, κάτι που δείχνει ότι πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι φοβούνται να πραγματοποιήσουν την μετάβαση από την μια πλατφόρμα στην άλλη, καθώς θα πρέπει να μάθουν από την αρχή πως λειτουργεί το λειτουργικό σύστημα.

Το 47% αυτών που έφυγαν από το Android για το iOS, υποστηρίζουν ότι το έκαναν για καλύτερη εμπειρία χρήσης. Ενώ το 30% εκείνων που άφησαν το iOS για το Android, επισήμαναν ότι το ανοιχτό λειτουργικό σύστημα της Google τους προσφέρει καλύτερη εμπειρία.  Να σημειωθεί εδώ, ότι ένας ακόμη σημαντικός λόγος που κάνει πολλούς χρήστες να αλλάζουν πλατφόρμα, είναι και η τιμή, εγκαταλείποντας έτσι το iPhone τους για κάποια συσκευή Android. Και κάτι τέτοιο, δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αλήθεια.

Μπορείτε να δείτε την έρευνα σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.