Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορούν αναφορές για τις επόμενες τηλεοράσεις της OnePlus. Επίσης, η εταιρεία έχει κάνει κάποια teasers. Τώρα, ο leaker Ishan Agarwal δημοσίευσε μερικά στοιχεία για τα μοντέλα και τις τιμές των επερχόμενων OnePlus TV.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε ο Ishan Agarwal δείχνουν τρία μοντέλα με διαστάσεις οθόνης 32 ίντσες, 42 ίντσες, και 55 ίντσες. Επίσης, στο Amazon εμφανίστηκε η βάση για το μεγαλύτερο μοντέλο των OnePlus TV, που τελικά έχει κωδικό 55U1.

Επιπλέον, ο Ishan Agarwal κοινοποίησε μία εικόνα που κάνει tease τις τιμές των έξυπνων τηλεοράσεων – η εικόνα αυτή έγινε publish λίγο αργότερα από την OnePlus India. Η πιο μικρή OnePlus TV, αυτή στις 32 ίντσες, θα κοστίζει λιγότερο από INR 20.000 ή κάτω από 235 ευρώ, η 42 ιντσών θα κοστίζει κάτω από INR 30.000 ή λιγότερο από 352 ευρώ, και η 55 ιντσών κάτω από INR 50.000 ή λιγότερο από 587 ευρώ.

Τέλος, η σελίδα των OnePlus TV στο Amazon.in αποκαλύπτει ότι τα νεότερα μοντέλα θα έχουν λεπτότερο σχεδιασμό, μικρότερα bezels, θα προσφέρουν κινηματογραφική εμπειρία, και θα διαθέτουν πιο smooth οθόνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.