Στο πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg επανέλαβε ότι η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου για να παρουσιάσει νέα μοντέλα iPhone SE και iPad Air, τα οποία αναμένεται να διαθέτουν A15 Bionic και υποστήριξη 5G.

Επίσης, ο Gurman είπε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα νέο Mac αυτήν την άνοιξη, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό το Mac θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη εκδήλωση της εταιρείας, τον επόμενο μήνα.

Αυτό ο νέο Mac θα μπορούσε να είναι ένα Mac mini υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιεί τα M1 Pro και M1 Max, καθώς η αντίστοιχες εκδόσεις του iMac 27 ιντσών δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Επιπλέον, η Apple ετοιμάζει τουλάχιστον τέσσερις νέους Mac που χρησιμοποιούν M2, συμπεριλαμβανομένων νέων μοντέλων MacBook Air, entry-level MacBook Pro 13 ιντσών, iMac 24 ιντσών, και entry-level Mac mini, σύμφωνα με τον Gurman.

Είναι πιθανό αυτά τα Mac να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος, αφού η Apple ολοκληρώσει την κυκλοφορία των τελικών Mac με M1 Pro και M1 Max. Τέλος, ο Gurman πιστεύει ότι η Apple θα αφαιρέσει την Touch Bar με το νέο βασικό MacBook Pro και αναμένει ότι ο φορητός υπολογιστής δεν θα διαθέτει οθόνη ProMotion.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.