Αναμένεται να δούμε νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο smartphone της Realme, σύμφωνα με μια πρόσφατη πιστοποίηση στην NBTC. Η καταχώριση αποκαλύπτει μια συσκευή με την ονομασία Realme Note 50 και τον αριθμό μοντέλου RMX3834, που ενδεχομένως σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σειράς με το όνομα “Realme Note”.

Μια συσκευή με τον ίδιο αριθμό μοντέλου εμφανίστηκε στην EEC τον Νοέμβριο του 2023. Ωστόσο, οι πιστοποιήσεις δεν προσφέρουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές ή τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Η Realme εξυπηρετεί ήδη ένα ευρύ φάσμα τιμών με τις υπάρχουσες σειρές της. Η σειρά C απευθύνεται σε αγοραστές με χαμηλό προϋπολογισμό, ενώ η βασική σειρά καλύπτει τα τμήματα της μεσαίας και ανώτερης μεσαίας κατηγορίας.

Οι χρήστες που θέλουν κάτι πιο ισχυρό και αντίστοιχα ακριβό μπορούν να πάνε για τη σειρά GT, που διαθέτει ναυαρχίδες όπως το GT 5 Pro. Επιπλέον, υπάρχει η αποκλειστική για την Κίνα σειρά V, που ίσως την δούμε σε περισσότερες αγορές μέσα στο 2024.

Με τις υπάρχουσες προτάσεις της Realme να καλύπτουν διάφορες ανάγκες των καταναλωτών, μένει να δούμε τι θα εξυπηρετεί η σειρά Note. Ίσως είναι κάτι σαν τα Note άλλων εταιρειών, που συνήθως έχουν μεγαλύτερες οθόνες και μπαταρίες. Βέβαια, πηγή λέει ότι το Realme Note 50 έχει 4.890mAh μπαταρία, που τη λες μικρή για τέτοια μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.