Τα Google Maps είναι πιθανόν η υπηρεσία της εταιρείας που χρησιμοποιείται πιο πολύ και η πιο επιτυχημένη. Αν και αποτελεί μια μεγάλη πηγή δεδομένων χρηστών, ποτέ δεν είχε αγκαλιάσει την ιδέα της παρουσίας διαφημίσεων. Σύμφωνα όμως με ένα report του Bloomberg, η υπηρεσία Google Maps θα αρχίσει να δείχνει πολύ περισσότερες διαφημίσεις. Βέβαια, για χρόνια τώρα παρουσίαζε διαφημίσεις, όπως sponsored τοποθεσίες, ωστόσο η Google εξετάζει νέους τρόπους επέκτασης των διαφημίσεων.

Κορυφαίο στέλεχος της Google επισημαίνει ότι η πλοήγηση αποτελεί το core κομμάτι της εμπειρίας της εφαρμογής Google Maps και η προσέγγισή τους στις διαφημίσεις θα είναι προσεκτική. Μεταξύ άλλων, Rajas Moonka της Google επισημαίνει: Θέλουμε να “υπογραμμίσουμε” πράγματα που είναι γύρω σου και να σου τα παρουσιάσουμε με τρόπο που δεν θα είναι ενοχλητικός.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.